Vilkår og Betingelser

Vilkår og Betingelser for kjøp av varer i Solenergibutikken med nettadresse https://www.solenergibutikken.no kontakt e-post: kontakt@solenergibutikken.no Adresse: Hovland Alle 2, 3274 Larvik, Norge Telefon: 96013582 Organisasjonsnummer: NO 818165102

Vi (selger Solenergibutikken) forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Selger sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan Selger ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende.

Garanti – Retur – Angrerett

Garanti 180 dager (Gjelde ikke DIY-kits Monteringssett)
Hvis det oppstår problemer med produktkvaliteten som ikke er forårsaket av kunstige faktorer som demontering, misbruk, feil bruk, fall, vannskader, uoffisielle firmware, programvareendringer eller andre årsaker til skade, vil vi dekke returavgiftene basert på Fraktkvitteringen du må fremskaffe, men kun hvis disse kostnadene er mindre enn 300 kr NO Ta kontakt med oss på e-post kontakt@solenergibutikken.no innen 180 dager fra forsendelse, hvis det oppstår problemer med produktet som dekkes av garantien.

Etter 180 dager fra forsendelse
Alle garantibevis vil bli avvist etter 180 dager fra forsendelse.

Retur ved skadet/defekt produkt
Hvis produktet (unntatt DIY-kits Monteringssett) er kommet ødelagt, vennligst kontakt oss så fort som mulig, ikke senere enn 3 dager fra dagen du mottok produktet (frist på 3-dager gjelder skadet produkt). Spill inn video/Ta Bilder av produktet som synliggjør skaden eller hva som er defekt, og send det med beskrivelse av hva som feiler produktet, og hvorfor det må byttes. Send det til kontakt@solenergibutikken.no Du vil få e-post fra oss så fort vi får beskjed fra leverandøren.

Hvis skaden er forårsaket av deg, og ikke er relatert til noe produktkvalitetsproblem, kan du fremdeles sende det tilbake for reparasjon. Du er imidlertid ansvarlig for å betale returavgift og reparasjonsgebyr. Hvis det skjer ytterligere kostnader under retur- eller reparasjonsprosessen, vil vi be deg om å ta ansvar for disse også.
Vi sender deg en regning som viser alle kostnader du må betale før vi sender produktet tilbake til deg.

Angrerett

Hvis du (kjøper) angrer på kjøpet, kan du returnere varen innen 14 dager fra du mottok varen (Gjelder kun varer over 300 kr NO), og få tilbakebetalt beløpet du betalte for varen, fraktutgifter i forbindelse med retur av varen må du (kjøper) betale selv. Beløpet blir tilbakebetalt når selger (Solenergibutikken) har mottatt varen. Vennligst sørg for å returnere varen med originalemballasjen og under de samme forholdene du mottok den. Før varen sendes i retur må du (kjøper) sende melding om dette til Solenergibutikken på e-post til kontakt@solenergibutikken.no

Retur Adresse: Solenergibutikken v/Sveinn Jørundsson, 3274 Larvik, Norge

Det kan evt tilkomme MVA og Toll som staten krever inn i tillegg til butikk prisen når du henter varen på posten. Sjekk tollvesenets kalkulator for å se totalpris på varen. KLIKK HER