Vilkår og Betingelser

Vilkår og Betingelser for kjøp av varer i Solenergibutikken med nettadresse https://www.solenergibutikken.no, kontakt e-post: kontakt@solenergibutikken.no, Adresse:  Kobberveien 20, 4616 Kristiansand, Norge Telefon: 96013582 Organisasjonsnummer: NO 818165102

Vi (selger, Solenergibutikken) forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Selger sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan Selger ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende.

(Dropshipping betyr at varene blir sendt direkte til kunden fra leverandør i Kina)

Garanti – Retur – Angrerett

Garanti 180 dager gjelder for alle varer unntatt DIY  produkter hvis det oppstår problemer med produktkvaliteten som ikke er forårsaket av kunstige faktorer som demontering, misbruk, feil bruk, fall, vannskader, uoffisielle firmware, programvareendringer eller andre årsaker til skade, vil vi dekke returavgiftene basert på Fraktkvitteringen du må fremskaffe, men kun hvis disse kostnadene er mindre enn 300 NOK Ta kontakt med oss på e-post kontakt@solenergibutikken.no innen 180 dager fra forsendelse, hvis det oppstår problemer med produktet som dekkes av garantien.

Retur ved skadet/defekt produkt, Gjelder Alle Produkter i Nettbutikken
Hvis produktet er kommet ødelagt, vennligst kontakt oss så fort som mulig, ikke senere enn 3 dager fra dagen du mottok produktet (frist på 3-dager gjelder skadet produkt). Spill inn video/Ta Bilder av produktet som synliggjør skaden eller hva som er defekt, og send det med beskrivelse av hva som feiler produktet, og hvorfor det må byttes. Send det til kontakt@solenergibutikken.no Du vil få e-post fra oss som bekrefter at du har meldt ifra om skadet og/eller defekt produkt. Vi videresender bilder, video, beskrivelse av feilen/skaden til vår leverandør. Så fort vi får beskjed fra leverandøren sender vi e-post til deg med info om resultatet.

Hvis skaden er forårsaket av deg, og ikke er relatert til noe produkt kvalitetsproblem, kan du fremdeles sende det tilbake for reparasjon. Du er imidlertid ansvarlig for å betale returavgift og reparasjons gebyr. Hvis det skjer ytterligere kostnader under retur- eller reparasjonsprosessen, vil vi be deg om å ta ansvar for disse også.
Vi sender deg en regning som viser alle kostnader du må betale før vi sender produktet tilbake til deg.

Angrerett  Last ned Angreskjema  Gjelder Alle Produkter i Nettbutikken Info om Angrerett

Hvis du (kjøper) angrer på kjøpet, kan du returnere varen innen 14 dager fra du mottok varen, og få tilbakebetalt hele beløpet du betalte for varen i Kinamobil sin nettbutikk. Fraktutgifter i forbindelse med retur av varen må du (kjøper) betale selv. Beløpet blir tilbakebetalt når selger (Solenergibutikken) har mottatt varen. Vennligst sørg for å returnere varen med originalemballasjen og under de samme forholdene du mottok den. Før varen sendes i retur må du (kjøper) sende melding om dette til Solenergibutikken på e-post til kontakt@solenergibutikken.no, og/eller sende Angreskjema til kontakt@solenergibutikken.no

Retur Adresse: Solenergibutikken v/Sveinn Jørundsson, Kobberveien 20, 4616 Kristiansand, Norge

Angreskjema KLIKK HER

Det kan evt tilkomme MVA og Toll som staten krever inn i tillegg til butikk prisen ved kjøp av Dropshipping varer når du henter varen på posten. Sjekk tollvesenets kalkulator for å se totalpris på varen. KLIKK HER